Προσφορά Ανακαίνισης

Οι έμπειροι και υπεύθυνοι συνεργάτες μας, αναλαμβάνουν την κατασκευή ή ανακαίνιση του δικού σας κτιρίου, προσφέροντας όλες τις υπηρεσίες που απαιτούνται, ώστε να καλύψουν οποιαδήποτε ιδιαιτερότητα κατασκευής ζητηθεί αλλά και να πραγματοποιήσουν τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας στο μέγιστο, με εγγυημένη ποιότητα και με την πιο ανταγωνιστική οικονομική πρόταση.

Γιατί να μας επιλέξετε;

Το πάθος γι’ αυτό που κάνουμε, οι φρέσκες ιδέες, το ενδιαφέρον για τις νέες τεχνολογίες, η αντίληψη και επικοινωνιακές ικανότητες, μας βοηθούν στο να είμαστε αποτελεσματικοί.


Είμαστε Αξιόπιστοι

Αυτό που θα αποκομίσετε από την συνεργασία μας, είναι ότι μπορούμε να σας προσφέρουμε πολλά περισσότερα από αυτό που συνήθως λέγεται « ανακαίνιση » ή « κατασκευή ». Οι πελάτες μας και η επίσκεψη σε εκτελεσμένα έργα μας, είναι η καλύτερη εγγύηση για εσάς.


Προσιτή Πολυτέλεια

Το γραφείο μας γνωρίζει πώς να συνδυάζει την υψηλή ποιότητα με τη προσιτή τιμή. Εξοικονομεί σε όφελος του ιδιοκτήτη δαπάνη χρόνου και χρήματος γιατί γνωρίζει και αποδεικνύει ότι η ποιότητα δεν είναι πάντα ακριβή. Εκμηδενίζει την αδέξια τεχνική που είναι συχνά δαπανηρή στον ανειδίκευτο.


Ποιότητα Κατασκευής

Αποδεικνύουμε καθημερινά την ικανότητά μας στον σχεδιασμό, στην μελέτη, στην επίλυση τεχνικών προβλημάτων , στο συντονισμό, στην εκτέλεση και επίβλεψη του έργου μέχρι την αποπεράτωση του. Προσωπικό με γνώση και εμπειρία σε κάθε φάση του έργου, αποτελεί την εγγύηση της ποιότητας κατασκευής.


Πιστοποιημένα Υλικά

Στη Balamotis Real Estate επιλέγουμε να χρησιμοποιούμε πιστοποιημένα υλικά για κάθε στάδιο κατασκευής έχοντας πολύχρονες συνεργασίες με τις πιο αξιόπιστες εταιρείες υλικών.

Αν σκέφτεστε να ανακαινίσετε ένα ακίνητο, η BALAMOTIS REAL ESTATE κάνει εύκολη την διαδικασία. Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα και εμείς θα σας απαντήσουμε σε κάθε απορία ή ερώτηση που μπορεί να έχετε.

Φόρμα Ανακαίνισης

Συμπληρώστε την φόρμα και πατήστε αποστολή. Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

*
*
Εισάγετε τον κωδικό

Loading...